Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
prazeniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv stupně pražení na vybrané parametry kávy
(Petr Bartošek)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cvgm9r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studium změn chemického složení kávy během pražení
(Lenka Kohoutová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//zast9f// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování procesních kontaminantů při pražení kávy pomocí LC-MS
(Alexandra Ilyushchenkova)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//kv0dzl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybrané technologie pražení kávového zrna na jeho chemické složení
(Kristýna Šajdlerová)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//oaeet1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných látek v různých fázích pražení kávy
(Michaela Zimová)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//tzrzk9// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv intenzity pražení na chuťový profil výběrových káv
(Barbora Kopecká)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nkuw0w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv pražení kávy na obsah antioxidantů a alkaloidů
(Martina Lamichová)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//2hv4og// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv stupně pražení na senzorický profil kávy
(Kristýna Šajdlerová)2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//dwdxu5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie a popis pražení kávy
(Lubomír BOUDA)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//diztyn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv procesu pražení a přípravy kávy na fyziologii člověka
(Thi Thanh Dieu PHAN)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t9wf7z// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Práce na příbuzné téma