Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
preservativesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Potential of plant-derived compounds to enhance the efficiency of conventional preservatives
(Michaela Poslušná)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lisvit// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
(Charanpreet Kaur)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Použití konzervantů a jejich vliv na stabilitu kosmetických emulzí
(Kateřina Dlouhá)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//x4yr1g// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení sladidel a konzervačních látek v potravinách s využitím hmotnostní spektrometrie
(Kamila Bauerová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fj12yk// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Konzervanty v kosmetice a jejich aktivita
(Ivana Kolářová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ktuwn6// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby hořčičné omáčky bez použití konzervačních látek
(Sabina Malá)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l2bhg9// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv konzervančních přípravků na průběh sekundární fermentace u modelových čirokových siláží
(Lucie Hronová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jd0fa6// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma
Vliv přírodních antioxidantů a konzervačních látek na technologické a organoleptické vlastnosti masných výrobků
(Markéta Suchopárová)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yx4x8l// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Stanovení konzervantů v potravinách
(Iveta Škopíková)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hzuxj/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Konzervační látky pro kosmetický průmysl a jejich antimikrobiální účinnost
(Kamila Šedivá)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//27s3zs// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma