Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
preservativesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Přírodní konzervanty potravin
(Martina Houžvičková)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//njau1b// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Přírodní a syntetické konzervační látky v kosmetických přípravcích
(Jiřina Kroupová)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//5m2n0b// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin
(Radka Koudelná)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9eq3jp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Význam a výskyt konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny.
(Adéla Kotrlová)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vfzph3// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Konzervační látky pro kosmetický průmysl a jejich antimikrobiální účinnost
(Kamila Šedivá)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//27s3zs// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Konzervační látky v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka
(Adéla Velechová)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//lbw7jr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Karboxylové kyseliny jako konzervanty v kosmetických emulzích
(Eva Feldeková)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//xyt7vb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Látky rostlinného původu jako alternativa konvenčních konzervantů v masných výrobcích
(Jana Dudková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oefyhm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Látky rostlinného původu jako alternativa konvenčních konzervantů v masných výrobcích
(Jana Dudková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oefyhm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Identifikace konzervačních látek v potravinách ambientními ionizačními technikami
(Dominik MOSLER)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//asqhrp// | Chemie / | Práce na příbuzné téma