Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

preservatives

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Přírodní konzervanty potravin
 (Martina Houžvičková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//njau1b// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Přírodní a syntetické konzervační látky v kosmetických přípravcích
 (Jiřina Kroupová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//5m2n0b// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin
 (Radka Koudelná)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9eq3jp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Význam a výskyt konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny.
 (Adéla Kotrlová)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vfzph3// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Konzervační látky pro kosmetický průmysl a jejich antimikrobiální účinnost
 (Kamila Šedivá)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//27s3zs// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Konzervační látky v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka
 (Adéla Velechová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//lbw7jr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Karboxylové kyseliny jako konzervanty v kosmetických emulzích
 (Eva Feldeková)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//xyt7vb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Látky rostlinného původu jako alternativa konvenčních konzervantů v masných výrobcích
 (Jana Dudková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oefyhm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Látky rostlinného původu jako alternativa konvenčních konzervantů v masných výrobcích
 (Jana Dudková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oefyhm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Identifikace konzervačních látek v potravinách ambientními ionizačními technikami
 (Dominik MOSLER)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//asqhrp// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)