Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
prezivani arkobakteruKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Působení desinfekčních prostředků a detergentů na přežívání arkobakterů ve vodách
(Hana Sechovcová)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//15zgw7// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Přežívání arkobakterů v některých nápojích
(David Šilha)2011, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//m5tjc2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt arkobakterů a jejich přežívání v přítomnosti vybraných přírodních látek
(Simona Kučerová)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ziuegg// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt a přežívání arkobakterů ve vodách
(Lenka Vánská)2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//oidx9u// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Studie výskytu Arcobacter spp. v prostředí a vlivy působící na jejich přežívání
(David Šilha)2015, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//l8qm57// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Výskyt arkobakterů v prostředí a jejich odolnost k vnějším vlivům
(Gabriela Škodová)2013, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//g7s6q8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Arcobacter - růst a přežívání v životním prostředí
(Andrea Růžičková)2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//n5ynbi// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty a obsahu chloridu sodného na růst Arcobacter butzleri
(Šárka Burkoňová)2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//c4byz3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma