Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

prezivani arkobakteru

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Působení desinfekčních prostředků a detergentů na přežívání arkobakterů ve vodách
 (Hana Sechovcová)

2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//15zgw7// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Přežívání arkobakterů v některých nápojích
 (David Šilha)

2011, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//m5tjc2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Výskyt arkobakterů a jejich přežívání v přítomnosti vybraných přírodních látek
 (Simona Kučerová)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ziuegg// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Výskyt a přežívání arkobakterů ve vodách
 (Lenka Vánská)

2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//oidx9u// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Studie výskytu Arcobacter spp. v prostředí a vlivy působící na jejich přežívání
 (David Šilha)

2015, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//l8qm57// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma

Výskyt arkobakterů v prostředí a jejich odolnost k vnějším vlivům
 (Gabriela Škodová)

2013, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//g7s6q8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Arcobacter - růst a přežívání v životním prostředí
 (Andrea Růžičková)

2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//n5ynbi// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty a obsahu chloridu sodného na růst Arcobacter butzleri
 (Šárka Burkoňová)

2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//c4byz3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma