Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pridatna latka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Izolovaný kolagen jako přídatná látka do masných výrobků
 (Barbora Burjaková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//182rgc// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Jak vnímají spotřebitelé přídatné látky
 (Tomáš Konečný)

2024, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gv2gs/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma

Přídatné látky v potravinách: přínosy a zdravotní rizika
 (Patrícia Pažická)

2018, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ysohg/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Použití přídatných látek při výrobě potravin
 (Kamila Borešová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eqv98k// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Přídatné látky v potravinách a jejich využití
 (Tereza Martincová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iwpomh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání jakosti komerčního výrobku a masného výrobku bez přídatných látek
 (Alena Světlíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v2pnpc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek
 (Sabina Hartmanová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fzudbz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
 (Miroslav Jaššo)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vx2q6b// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analytická strategie pro kontrolu povolených a nepovolených přídatných látek v potravinách
 (Lenny Kvapilová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//waeggd// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Vliv potravinářských přídatných látek na vybrané vlastnosti bakterií
 (Tereza Dvořáková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//gck08o// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)