Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pridatne latky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Přídatné látky v potravinách: přínosy a zdravotní rizika
 (Patrícia Pažická)

2018, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ysohg/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Přídatné látky v potravinách a jejich využití
 (Tereza Martincová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iwpomh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Přidatné látky používané při výrobě nealkoholických nápojů
 (Jiří Prokop)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//evk7d6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR
 (Petra Bogášová)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8223/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky
 (Tereza BOHDALOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qbj0sl// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Přidatné látky v potravinách
 (Jana VRTALOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických studií / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//pci66a// | Veřejné zdravotnictví / Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti
 (Kristýna TYLOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//7zffqw// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
 (Martina POTENCOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//0yu2cv// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
 (Martina POTENCOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//1tutip// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Toxické látky v potravinách a veřejné zdraví
 (Filip SOSNA)

2022, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vinu2s// | Ochrana obyvatelstva / Civilní nouzová připravenost | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)