Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pridatne latkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Toxické látky v potravinách a veřejné zdraví
(Filip SOSNA)2022, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vinu2s// | Ochrana obyvatelstva / Civilní nouzová připravenost | Práce na příbuzné téma
Aditivní látky v potravinách
(Barbora SÝKOROVÁ)2024, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//vq6f90// | Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání / Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání (maior) + Biologie se zaměřením na vzdělávání (minor) | Práce na příbuzné téma
Minerální látky ve výživě masného skotu charolais
(Pavla BÍCOVÁ)2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vb2paj// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Aditivní látky v potravinách - II
(Lenka Maršíková)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fi61g0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Aditivní látky v potravinách
(Ilona HUMLOVÁ)2015, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//lmp9zg// | Ekologie a ochrana prostředí / Ochrana životního prostředí | Práce na příbuzné téma
Použití přídatných látek při výrobě potravin
(Kamila Borešová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eqv98k// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Aditivní látky v potravinách
(Lenka Portychová)2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0wi5ky// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakosti komerčního výrobku a masného výrobku bez přídatných látek
(Alena Světlíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v2pnpc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek
(Sabina Hartmanová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fzudbz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídatných látek na kvalitu chleba a běžného pečiva
(Hana Keindlová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z4ax4z// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma