Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pridavky na dieta

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Studium změn chemického složení a kvality kravského mleziva v závislosti na čase, věku plemenice a způsobu výživy v době stání na sucho
 (Martina Fröhdeová)

2017, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ox3a40// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma

Obsah polynenasycených mastných kyselin s dlouhým řetězcem (LC PUFA) n-3 ve vybraných produktech vyrobených na bázi masa prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
 (Romana Chalupníková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f5lguo// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv různých dávek a forem minerálních látek v dietě brojlerů na biochemický profil krve
 (Karolína Zającová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//71l32m// | Zootechnika / Krmivářství | Práce na příbuzné téma

Vliv polynenasycených mastných kyselin n-3 na expresi vybraného genu u modelového organizmu
 (Eliška Strouhalová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wqwvh7// | Zootechnika / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Celkové zastoupení mastných kyselin ve vybraných potravinách vyrobených na bázi masa a orgánů prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
 (Veronika Bednaříková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rdduaz// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Interakce mezi minerálnimi prvky v dietě brojlerů a jeji vliv na vlastnosti svaloviny
 (Jakub Prokop)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o9mzvg// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv polynenasycených mastných kyselin n-3 na markery zánětu u modelového organizmu
 (Petra Pešková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7g18f3// | Zootechnika / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
 (Ľubomíra Rybárová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h1byfs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Účinek zařazení podílu moučných červů v krmné směsi na parametry užitkovosti a senzorickou kvalitu masa vykrmovaných kuřat
 (Martina Kracíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sk6d45// | Zootechnika / Krmivářství | Práce na příbuzné téma