Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pridavkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sorpce vlhkosti prášku z plodů trnky obecné (\kur{Prunus spinosa})\nl{} s přídavky polysacharidů
(Eliška Dvořáková)2024, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//o4q52p// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
(Barbora ČEDÍKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//feyk1y// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Stanovení profilu mastných kyselin v hmyzích surovinách modifikovaných výživovými přídavky jedlých olejů a vitamínu D k základnímu krmivu hmyzu
(Adéla Tomanová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2a6r8d// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve výrobě vín - přídavky extraktů z bylin
(Tereza Chylíková)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rxfd7e// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Radiometrická stanovení enzymových aktivit v tukové tkáni - ovlivnění dietou s přídavky pravastatinu
(Karolína Píšťková)2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j2f86/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma
Vývoj a hodnocení těstovin s přídavky netradičních složek
(Karolina Jiříčková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//4c6dng// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Kompozitní směsi s přídavky produktů z plodů kaštanu a žaludu
(Ivana Kadlčíková)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//qjo3ur// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kompozitní mouky a pečivo s přídavky produktů ze zlatého lnu, chia a bazalky
(Jana Šedivá)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//loscta// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kompozitní mouky s přídavky konopných produktů pro bezlepkovou dietu
(Anna Horáčková)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r7oo6a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zvýšení nutriční hodnoty pekařských výrobků přídavky netradičních semen
(Jana Šedivá)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//zxe6a5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma