Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
principy systemu haccpKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů
(Lucie Mlčůchová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/xi2gef/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
(Pavla SVRČINOVÁ)2019, Disertační práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//q0n77y// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
(Jaroslav MOČIGEMBA)2009, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//sj8zfv// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
(Gabriela TOMEČKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//08k5re// | Biofyzika / Aplikovaná radiobiologie a toxikologie | Práce na příbuzné téma
Logistika v cateringu a aplikace HACCP
(Jindřich Štěpánek)2012, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/35474 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Aplikace systému HACCP ve společném stravování
(Lucie VENCLOVÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zswp7r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes
(Tereza ELLNEROVÁ)2009, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//0xp4ws// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
(Martina POTENCOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//0yu2cv// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
(Martina POTENCOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//1tutip// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
(Michaela JEČMENOVÁ)2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//r5bkh3// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma