Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

priprava caje

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Plně automatické zařízení pro přípravu sypaného čaje
 (Michal Šlajs)

2022, Bakalářská práce, Fakulta aplikované informatiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t3tify// | Inženýrská informatika / Informační a řídicí technologie | Práce na příbuzné téma

Příprava ledových čajů a stanovení jejich nutričních znaků
 (Kateřina Kolofiková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w3vji2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Termorezistentní mikroskopické houby v bylinách pro přípravu " čaje "
 (Petr Michálek)

2011, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/do5si/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Souprava pro přípravu čaje a studených nápojů
 (Martin Šefl)

2018, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qxvocr// | Výtvarná umění / Multimédia a design - Průmyslový design | Práce na příbuzné téma

ÚLOHA ČAJE V NÁPOJOVÉ GASTRONOMII
 (Karla Melkesová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/zscbcr/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Nutričně významné složky čaje
 (Martina Krulíková)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yqwhv/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními
 (Eva MACHÁČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//99mbbz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Bylinné čaje a jejich antioxidanty
 (Ladislava Ilčíková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nm2uch// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Čajová kultura-využití čaje v gastronomické nabídce
 (Pavla Janošková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/se0knb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Vliv přípravy čaje na obsah fenolických látek
 (Šárka Drdová)

2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//yhlghc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)