Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
priprava cajeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Plně automatické zařízení pro přípravu sypaného čaje
(Michal Šlajs)2022, Bakalářská práce, Fakulta aplikované informatiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t3tify// | Inženýrská informatika / Informační a řídicí technologie | Práce na příbuzné téma
Příprava ledových čajů a stanovení jejich nutričních znaků
(Kateřina Kolofiková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w3vji2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Termorezistentní mikroskopické houby v bylinách pro přípravu " čaje "
(Petr Michálek)2011, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/do5si/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Souprava pro přípravu čaje a studených nápojů
(Martin Šefl)2018, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qxvocr// | Výtvarná umění / Multimédia a design - Průmyslový design | Práce na příbuzné téma
ÚLOHA ČAJE V NÁPOJOVÉ GASTRONOMII
(Karla Melkesová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/zscbcr/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Nutričně významné složky čaje
(Martina Krulíková)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yqwhv/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními
(Eva MACHÁČKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//99mbbz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Bylinné čaje a jejich antioxidanty
(Ladislava Ilčíková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nm2uch// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Čajová kultura-využití čaje v gastronomické nabídce
(Pavla Janošková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/se0knb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Vliv přípravy čaje na obsah fenolických látek
(Šárka Drdová)2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//yhlghc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma