Theses on the same topic (having an identical keyword):
priprava cajeKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Cesta čaje
(Marek DIAS)2010, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ljxbwu// | Výtvarná umění / Multimedia a design - Průmyslový design | Theses on a related topic
Konverze biologicky aktivních látek při přípravě zelených a černých čajů
(Anna Procházková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8mrw5v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Studium vlivu teploty na obsah antioxidantů při přípravě zelených čajů
(Lucie Blažková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ef8cm0// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Servis čínských čajů v historii a v současnosti a jeho rentabilita
(Michael Špolc)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12133/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Vysokotlaké extrakce antioxidantů ze zeleného čaje
(Andrea CHYTILOVÁ)2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//t028ne// | Chemie / Aplikovaná chemie | Theses on a related topic
Stanovení minerálních prvků v matcha čajích v závislosti na jejich přípravě a po stravitelnosti
(Vendula Hebláková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fhiepv// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Odpady z konzumace kávy a čaje jako zdroj porézního uhlíku
(Jana FOREJTOVÁ)2020, Diplomová práce, Fakulta strojní / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//m828eg// | Strojní inženýrství / Materiálové inženýrství a strojírenská metalurgie | Theses on a related topic
VÝZNAM VYBRANÝCH BYLINNÝCH ČAJŮ VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
(Hung Ha Ngoc)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/hoqcd8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Theses on a related topic
Fyziologické účinky čaje na lidský organismus
(Jana CHROMÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//61e1eh// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Obsah bilogicky aktivních látek v matcha čajích a jejich stanovení v průběhu přípravy
(Tereza Koláčková)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j87jg7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic