Theses on the same topic (having an identical keyword):

priprava caje

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Cesta čaje
 (Marek DIAS)

2010, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ljxbwu// | Výtvarná umění / Multimedia a design - Průmyslový design | Theses on a related topic

Konverze biologicky aktivních látek při přípravě zelených a černých čajů
 (Anna Procházková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8mrw5v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Studium vlivu teploty na obsah antioxidantů při přípravě zelených čajů
 (Lucie Blažková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ef8cm0// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Servis čínských čajů v historii a v současnosti a jeho rentabilita
 (Michael Špolc)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12133/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Vysokotlaké extrakce antioxidantů ze zeleného čaje
 (Andrea CHYTILOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//t028ne// | Chemie / Aplikovaná chemie | Theses on a related topic

Stanovení minerálních prvků v matcha čajích v závislosti na jejich přípravě a po stravitelnosti
 (Vendula Hebláková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fhiepv// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Odpady z konzumace kávy a čaje jako zdroj porézního uhlíku
 (Jana FOREJTOVÁ)

2020, Diplomová práce, Fakulta strojní / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//m828eg// | Strojní inženýrství / Materiálové inženýrství a strojírenská metalurgie | Theses on a related topic

VÝZNAM VYBRANÝCH BYLINNÝCH ČAJŮ VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
 (Hung Ha Ngoc)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/hoqcd8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Theses on a related topic

Fyziologické účinky čaje na lidský organismus
 (Jana CHROMÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//61e1eh// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Obsah bilogicky aktivních látek v matcha čajích a jejich stanovení v průběhu přípravy
 (Tereza Koláčková)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j87jg7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)