Theses on the same topic (having an identical keyword):
priprava kavyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Gastronomické úpravy kávy, příprava a její kultura
(Natálie Loupová)2024, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/j8620/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic
Příprava kávy a její kultura
(Lucie ŠTĚRBOVÁ)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bupnv5// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Theses on a related topic
Vliv mletí kávového zrna a přípravy kávy na obsah vybraných látek v kávě
(Sabina Dvořáčková)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ro2emy// | Chemie přírodních látek / | Theses on a related topic
Příjem kofeinu v závislosti na druhu kávy a způsobu přípravy
(Anna Švecová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nvsnkq// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
(Kamila Součková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Moderní technologie přípravy kávy
(Viktorie Běhalová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rrrq7y// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Theses on a related topic
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
(Markéta Kratochvílová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Příprava projektu „Kup kávu prodejci časopisu Nový Prostor“
(Sabina Buziová)2018, absolventská práce, CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc
• https://is.caritas-vos.cz/th/ed58h/ | Sociální práce a sociální pedagogika / Charitativní a sociální práce | Theses on a related topic
Rozdíly ve složení různých typů kávy
(Petra Vojtíšková)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//11sr9f// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Nové trendy v přípravě kávy
(Lucie Pravdová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//750w08// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic