Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

priprava kavy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Gastronomické úpravy kávy, příprava a její kultura
 (Natálie Loupová)

2024, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/j8620/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Příprava kávy a její kultura
 (Lucie ŠTĚRBOVÁ)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//bupnv5// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Vliv mletí kávového zrna a přípravy kávy na obsah vybraných látek v kávě
 (Sabina Dvořáčková)

2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ro2emy// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Příjem kofeinu v závislosti na druhu kávy a způsobu přípravy
 (Anna Švecová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nvsnkq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
 (Kamila Součková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Moderní technologie přípravy kávy
 (Viktorie Běhalová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rrrq7y// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
 (Markéta Kratochvílová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Příprava projektu „Kup kávu prodejci časopisu Nový Prostor“
 (Sabina Buziová)

2018, absolventská práce, CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

https://is.caritas-vos.cz/th/ed58h/ | Sociální práce a sociální pedagogika / Charitativní a sociální práce | Práce na příbuzné téma

Rozdíly ve složení různých typů kávy
 (Petra Vojtíšková)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//11sr9f// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní rozdíly znaků kávy
 (Eva Vasilova)

2019, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//qn6qs7// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)