Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
priprava masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
(Dominika Tamaši)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7m4nfy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Pozitiva a negativa konzumace králičího masa
(Adéla Antošová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7g28sn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Porovnání různých způsobů přípravy rybího masa pro genetickou a proteomickou analýzu
(Štěpánka Králová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3hgf5v// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Spotřebitelské preference masa kanečků
(Hana Cihlářová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xj8qel// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma
Terminologie zpracování masa a přípravy masných pokrmů v českém a ukrajinském jazyce
(Patricie Capponi)2011, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pjbq8/ | Filologie / Ukrajinský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
(Kristýna Štohandlová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/jy9ct5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace masa používaného ke krmení psů a koček v rámci syrové diety
(Barbora HOSNEDLOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lged0k// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Analýza hygienické úrovně produkce masa
(Veronika Klíčová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j6zikq// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
(Jana Ryvolová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Psychologická príprava pred súťažou na mas-wrestling
(Alexandra Vorbachová)2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bokfl/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma