Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pripravene pokrmyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Klíčené luštěniny se sníženým obsahem oligosacharidů jako zdroj pokrmů
(Natálie Pečenková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kifzeg// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Rybí pokrmy jako součást české národní identity
(Eliška Steinerová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů
(Jitka LEŽATKOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kcmcti// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma