Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
prirodni syrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv práškových mléčných ingrediencí na kvalitu tavených sýrů.
(Martina Indráčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zcqt7h// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
(Simona Maděrová)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4oj75i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů
(Kristýna Glawatá)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nyrr40// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma