Theses on the same topic (having an identical keyword):
prirodni syrKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
(Michal Sýkora)2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//wcn5r8// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv plísní Penicillium nalgiovensis na přírodní sýry
(Karel STANĚK)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nkzeib// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
(Iveta Daňková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Možnosti ovlivnění dekarboxylázové aktivity v systému přírodního sýra
(Richard Adámek)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//84cbk5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
(Michaela Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu analogů přírodních sýrů
(Dominika Coufalová)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xnd3qg// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
(Michal Sýkora)2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//pao482// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
(Adéla Jarošová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
(Radka Flasarová)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
(Natálie Ogurková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a1rmeo// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic