Theses on the same topic (having an identical keyword):

prirodni syr

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 26 theses)
Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
 (Michal Sýkora)

2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//wcn5r8// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv plísní Penicillium nalgiovensis na přírodní sýry
 (Karel STANĚK)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nkzeib// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Iveta Daňková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Možnosti ovlivnění dekarboxylázové aktivity v systému přírodního sýra
 (Richard Adámek)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//84cbk5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
 (Michaela Křenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu analogů přírodních sýrů
 (Dominika Coufalová)

2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//xnd3qg// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
 (Michal Sýkora)

2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//pao482// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
 (Adéla Jarošová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
 (Radka Flasarová)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
 (Natálie Ogurková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a1rmeo// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 26 theses)