Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

prirodni zdroj potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Obalové materiály jako možný zdroj kontaminace potravin
 (Anna Cecoi)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2pjuoa// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
 (Veronika Kondelová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cb38ng// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Definice funkčních potravin a jejich využití ve výživě člověka
 (Barbora Halušková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pdlhik// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Dostupnost bioprodukce a regionálních potravin v Libereckém kraji se zaměřením na tuzemské zdroje
 (Michaela Horáková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nhmiv9// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma

Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
 (Anna Köppelová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Stanovení pH v dutině ústní po konzumaci různých potravin a nápojů
 (Klára Zubková)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nns00l// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Použití přídatných látek při výrobě potravin
 (Kamila Borešová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eqv98k// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Biologická aktivita vybraných druhů korálovce (Hericium; Hericiaceae) a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
 (Petra Kamínková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qf98hg// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných skupin potravin na vznik zubního kazu
 (Hana Kvardová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g3fg0x// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných skupin potravin na vznik zubního kazu
 (Hana Kvardová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g3fg0x// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)