Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

prirucka haccp

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Zpracování příručky HACCP pro restaurační zařízení
 (Barbora Hořínková)

2014, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/102026 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Vyhodnotenie systému HACCP vo vybranom reštauračnom zariadení
 (Andrej Svitek)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/41240 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Zpracování příručky HACCP pro stravovací zařízení
 (Monika Michalisková)

2011, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/84959 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes
 (Tereza ELLNEROVÁ)

2009, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//0xp4ws// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
 (Zuzana LAMPERTOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gl0zo4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
 (Pavlína ŠIMÍKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//o6vn3m// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma