Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
probioticsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti a rizika použití konsorcií mikrobiálních probiotik pro zlepšení kvality půdy a vitality plodin
(Eva Drapáková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tp98dp// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných oligosacharidů na růst probiotik a na růst nežádoucích mikroorganismů
(Anastasiya Belkina)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3rmzj1// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití probiotik ve výživě přežvýkavců
(Barbora Hlůžová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//aic1me// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Stanovení probiotik v krmivech pro kočky
(Anna Tučková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uwt7mb// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Mikrobiom, probiotika a probiotická kosmetika v kontextu acne vulgaris
(Hana Synková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9zul62// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Práce na příbuzné téma
Enkapsulace prebiotik a probiotik do vícečetných emulzí
(Kseniia Trotsenko)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i03q5f// | Přírodní látky a léčiva / | Práce na příbuzné téma
Využití metody PCR pro identifikaci probiotik v potravinách
(Natali Svobodová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7ckijw// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Baktérie mléčného kvašení – probiotika s antirakovinnou aktivitou
(Linda Grillová)2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/zz76o/ | Biologie / | Práce na příbuzné téma