Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

processed cheeses

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
 (Tomáš Minařík)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4dq33e// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
 (Jolana Dostálová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
 (Iva Peníšková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Pavla Šubertová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie tavených sýrů
 (Ludmila Košarišťanová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o7i6sr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby míchání na konzistenci tavených sýrů
 (Zuzana Brázdilová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gmw7ee// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů
 (Lucie Beníčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w391z8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Spotřebitelské vnímání aspektu zdraví mezi kategoriemi tavených a čerstvých sýrů
 (Michaela Volbrechtová)

2010, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/30062 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická charakteristika tavených syrov bez tradičných taviacich solí v priebehu skladovania
 (Mária PLŠKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//erpahk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Tavené sýry a jejich senzorické hodnocení
 (Kateřina BÍLKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8xyy9r// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)