Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
processed cheesesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
(Tomáš Minařík)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4dq33e// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
(Jolana Dostálová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
(Iva Peníšková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
(Pavla Šubertová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie tavených sýrů
(Ludmila Košarišťanová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7i6sr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby míchání na konzistenci tavených sýrů
(Zuzana Brázdilová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gmw7ee// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů
(Lucie Beníčková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w391z8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Spotřebitelské vnímání aspektu zdraví mezi kategoriemi tavených a čerstvých sýrů
(Michaela Volbrechtová)2010, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/30062 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická charakteristika tavených syrov bez tradičných taviacich solí v priebehu skladovania
(Mária PLŠKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//erpahk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Tavené sýry a jejich senzorické hodnocení
(Kateřina BÍLKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8xyy9r// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma