Theses on the same topic (having an identical keyword):
processed cheesesKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Lucie GALIOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y3lszb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Mikrobiologická jakost hermeticky uzavřených dlouhodobě skladovaných tavených sýrů
(Pavel PLEVA)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nbcxjx// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv přídavku karagenanů na jakost tavených sýrů
(Petra KOVÁŘOVÁ)2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//log2ej// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů
(Kristýna HLADKÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u53mzg// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Potravinářská aditiva ve vybraných mléčných výrobcích
(Eva Tomková)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/eqglz/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic