Theses on the same topic (having an identical keyword):

processed cheeses

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 15 theses)
Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Lucie GALIOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y3lszb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Mikrobiologická jakost hermeticky uzavřených dlouhodobě skladovaných tavených sýrů
 (Pavel PLEVA)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nbcxjx// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv přídavku karagenanů na jakost tavených sýrů
 (Petra KOVÁŘOVÁ)

2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//log2ej// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů
 (Kristýna HLADKÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u53mzg// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Potravinářská aditiva ve vybraných mléčných výrobcích
 (Eva Tomková)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/eqglz/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 15 theses)