Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

processed cheeses

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 12 theses)
Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
 (Jolana Dostálová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
 (Tomáš Minařík)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4dq33e// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv doby míchání na konzistenci tavených sýrů
 (Zuzana Brázdilová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gmw7ee// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů
 (Lucie Beníčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w391z8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Mikrobiologie tavených sýrů
 (Ludmila Košarišťanová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o7i6sr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Spotřebitelské vnímání aspektu zdraví mezi kategoriemi tavených a čerstvých sýrů
 (Michaela Volbrechtová)

2010, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/30062 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

Mikrobiologická charakteristika tavených syrov bez tradičných taviacich solí v priebehu skladovania
 (Mária PLŠKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//erpahk// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Tavené sýry a jejich senzorické hodnocení
 (Kateřina BÍLKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8xyy9r// | Zemědělství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Lucie GALIOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y3lszb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Mikrobiologická jakost hermeticky uzavřených dlouhodobě skladovaných tavených sýrů
 (Pavel PLEVA)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nbcxjx// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 12 theses)