Theses on the same topic (having an identical keyword):
processed cheesesKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
(Jolana Dostálová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
(Tomáš Minařík)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4dq33e// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv doby míchání na konzistenci tavených sýrů
(Zuzana Brázdilová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gmw7ee// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů
(Lucie Beníčková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w391z8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Mikrobiologie tavených sýrů
(Ludmila Košarišťanová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7i6sr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Spotřebitelské vnímání aspektu zdraví mezi kategoriemi tavených a čerstvých sýrů
(Michaela Volbrechtová)2010, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/30062 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic
Mikrobiologická charakteristika tavených syrov bez tradičných taviacich solí v priebehu skladovania
(Mária PLŠKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//erpahk// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Tavené sýry a jejich senzorické hodnocení
(Kateřina BÍLKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8xyy9r// | Zemědělství / Agropodnikání | Theses on a related topic
Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Lucie GALIOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y3lszb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Mikrobiologická jakost hermeticky uzavřených dlouhodobě skladovaných tavených sýrů
(Pavel PLEVA)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nbcxjx// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic