Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

prodlouzeni udrznosti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Způsoby prodloužení údržnosti mléčných výrobků
 (Martina Piskačová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1e9ard// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti prodloužení údržnosti mělněných mas
 (Alena KADLÍKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dvn4gu// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Prodloužení trvanlivosti jablečno-řepného moštu pomocí kombinace záhřevu a silic
 (Marek Mazal)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lunlse// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Možnost prodloužení úchovy čerstvého kuřecího masa pomocí silic enkapsulovaných do jílových nanočástic
 (Zuzana Vojtíšková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4idlb8// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Metody prodloužení skladovatelnosti strojně děleného rybího masa
 (Michal KUBÍK)

2015, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qr8qbg// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální účinek extraktů kůry vybraných kambodžských rostlin tradičně používaných proti kažení palmové šťávy
 (Veronika Paťhová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kzykdn// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Možné negativní vlivy aditiv v potravinách na zdraví člověka
 (Daniela Malířová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//z2ykin// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální aktivita biomasy a bakterií Pectinatella magnifica
 (Karolína Holečková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3bbbeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Zlepšování funkčních vlastností plastových střev pro použití v průmyslu zpracování masa
 (Rudolf BURIAN)

2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9lzijh// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma