Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
produkty maillardovy reakceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Produkty Maillardovy reakce pražených sladů a jejich interakce s chmelovými prenylflavonoidy
(Andrii Vasylytchuk)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tpkw1k// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Lze využít produkty Maillardovy reakce jako indikátory tepelného ošetření biologických materiálů?
(Polina Cherepanova)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3c1wxk// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
(Adéla Velechová)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Studium průběhu Maillardovy reakce
(Eva Štěpanovská)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//a6za5q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza pyrolytických produktů v potravinách
(Danylo HOLUB)2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//uiyt1v// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
ANALÝZA SLOŽEK ESPRESSA PŘIPRAVENÉHO Z RŮZNĚ PRAŽENÝCH KÁVOVÝCH ZRN ODRŮDY COFFEA ARABICA L.
(Lukáš KUČERA)2015, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//rp5y77// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma