Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

produkty maillardovy reakce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Produkty Maillardovy reakce pražených sladů a jejich interakce s chmelovými prenylflavonoidy
 (Andrii Vasylytchuk)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tpkw1k// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Lze využít produkty Maillardovy reakce jako indikátory tepelného ošetření biologických materiálů?
 (Polina Cherepanova)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//3c1wxk// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
 (Adéla Velechová)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Studium průběhu Maillardovy reakce
 (Eva Štěpanovská)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//a6za5q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza pyrolytických produktů v potravinách
 (Danylo HOLUB)

2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//uiyt1v// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

ANALÝZA SLOŽEK ESPRESSA PŘIPRAVENÉHO Z RŮZNĚ PRAŽENÝCH KÁVOVÝCH ZRN ODRŮDY COFFEA ARABICA L.
 (Lukáš KUČERA)

2015, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//rp5y77// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma