Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
profil tekavych latekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
(Josef Balák)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//riwc6q// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Využití plynové chromatografie s hmotnostním a olfaktometrickým detektorem pro hodnocení vlivu reformulací na profil těkavých látek v potravinářských výrobcích
(Tereza Fiantoková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o0pbxj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
(Ondřej Tax)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9v9gbm// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu sušiny na profil těkavých látek vybraných kysaných mléčných výrobků
(Jakub Kirchdorfer)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//m3oxwy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu dehydratace na profil těkavých látek vybraných druhů ovoce
(Anna Prystupa)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//olm861// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv suroviny na profil těkavých látek cideru
(Ondřej Findura)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//nukoxn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Profil těkavých látek netradičního druhu ovoce (Asimina triloba)
(Jana Pallová)2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0iyvub// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Profil těkavých látek sýrů eidamského typu
(Marek Balej)2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//9tlzl9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza profilu těkavých látek máku setého s využitím mikroextrakce tuhou fází
(Michaela Martínková)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//huscqq// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza profilu těkavých látek pivovarských sladů s využitím \nl{}vakuem asistované mikroextrakce tuhou fází
(Lucie Jiroutková)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mcrdoh// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma