Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

profil tekavych latek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
 (Josef Balák)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//riwc6q// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Využití plynové chromatografie s hmotnostním a olfaktometrickým detektorem pro hodnocení vlivu reformulací na profil těkavých látek v potravinářských výrobcích
 (Tereza Fiantoková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o0pbxj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
 (Ondřej Tax)

2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9v9gbm// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu sušiny na profil těkavých látek vybraných kysaných mléčných výrobků
 (Jakub Kirchdorfer)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//m3oxwy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu dehydratace na profil těkavých látek vybraných druhů ovoce
 (Anna Prystupa)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//olm861// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv suroviny na profil těkavých látek cideru
 (Ondřej Findura)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//nukoxn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Profil těkavých látek netradičního druhu ovoce (Asimina triloba)
 (Jana Pallová)

2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//0iyvub// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Profil těkavých látek sýrů eidamského typu
 (Marek Balej)

2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//9tlzl9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza profilu těkavých látek máku setého s využitím mikroextrakce tuhou fází
 (Michaela Martínková)

2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//huscqq// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza profilu těkavých látek pivovarských sladů s využitím \nl{}vakuem asistované mikroextrakce tuhou fází
 (Lucie Jiroutková)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//mcrdoh// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)