Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

profil tekavych latek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Analýza profilu těkavých látek sladů s využitím modifikované\nl{} mikroextrakce tuhou fází
 (Pavla Adámková)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//cy5p2y// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení senzorického a analytického profilu těkavých látek ovocných destilátů
 (Martin Šteidl)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//kdqxee// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování
 (Adéla Šebestová)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//s9c2z7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza profilů těkavých látek pro hodnocení kvality řepkového oleje
 (Tereza Minárová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//olp36s// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití analýzy profilů těkavých látek pro hodnocení kvality a autenticity potravin
 (Karolína Průchová)

2023, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//se1p0f// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu profilu těkavých látek chmele
 (Hana Štefanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//uyxwfo// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Studium profilu těkavých látek v ciderech a obdobných nápojích
 (Jakub Nešpor)

2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//m7mq5u// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Studium profilu těkavých látek pomocí techniky SPME-GC-MS
 (Diana Ciencialová)

2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//p0oaji// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek
 (Eva Scholze)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//qfmvpd// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek
 (Kristýna Maturová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//d5epol// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)