Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
profil tekavych latekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza profilu těkavých látek sladů s využitím modifikované\nl{} mikroextrakce tuhou fází
(Pavla Adámková)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//cy5p2y// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení senzorického a analytického profilu těkavých látek ovocných destilátů
(Martin Šteidl)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//kdqxee// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování
(Adéla Šebestová)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//s9c2z7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza profilů těkavých látek pro hodnocení kvality řepkového oleje
(Tereza Minárová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//olp36s// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití analýzy profilů těkavých látek pro hodnocení kvality a autenticity potravin
(Karolína Průchová)2023, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//se1p0f// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu profilu těkavých látek chmele
(Hana Štefanová)2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//uyxwfo// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Studium profilu těkavých látek v ciderech a obdobných nápojích
(Jakub Nešpor)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//m7mq5u// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Studium profilu těkavých látek pomocí techniky SPME-GC-MS
(Diana Ciencialová)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//p0oaji// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek
(Eva Scholze)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//qfmvpd// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek
(Kristýna Maturová)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//d5epol// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma