Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

proteolyza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

MALDI-TOF MS profilování bakterií ve spojení s proteolýzou za účasti mikrovln
 (Lucie Krištofová)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y542v/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Studium strukturních změn proteinů metodou H/D exchange spojené s hmotnostní spektrometrií a limitovanou proteolýzou
 (Světlana Lučanová)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/q8zsm/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma

Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
 (Zuzana Charousová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení proteinových aduktů 4-hydroxyacetanilidu
 (Lenka Dosedělová)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//kx19z4// | Speciální chemicko-biologické obory / Bioanalytik | Práce na příbuzné téma

Možnosti akcelerace zrání sýrů
 (Veronika Přepechalová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4i3zwp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti akcelerace zrání sýrů
 (Veronika Přepechalová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4i3zwp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
 (Kristýna Rojíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Metody stanovení imunologických markerů technikou hmotnostní spektrometrie
 (Eliška Benešová)

2023, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ugn6o/ | Životní prostředí a zdraví / Environmentální chemie a toxikologie | Práce na příbuzné téma

Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
 (Renata MICHÁLKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y09928// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma