Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
proteolyzaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
MALDI-TOF MS profilování bakterií ve spojení s proteolýzou za účasti mikrovln
(Lucie Krištofová)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y542v/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Studium strukturních změn proteinů metodou H/D exchange spojené s hmotnostní spektrometrií a limitovanou proteolýzou
(Světlana Lučanová)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q8zsm/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
(Zuzana Charousová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení proteinových aduktů 4-hydroxyacetanilidu
(Lenka Dosedělová)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//kx19z4// | Speciální chemicko-biologické obory / Bioanalytik | Práce na příbuzné téma
Možnosti akcelerace zrání sýrů
(Veronika Přepechalová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4i3zwp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti akcelerace zrání sýrů
(Veronika Přepechalová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4i3zwp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
(Kristýna Rojíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Metody stanovení imunologických markerů technikou hmotnostní spektrometrie
(Eliška Benešová)2023, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ugn6o/ | Životní prostředí a zdraví / Environmentální chemie a toxikologie | Práce na příbuzné téma
Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
(Renata MICHÁLKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y09928// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma