Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

provitamin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Elektrochemická analýza provitaminů
 (Marie Anna Matoušková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//kl3zoa// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Práce na příbuzné téma

Monitoring lipofilních vitaminů a provitaminů v dětských výrobcích a možnosti jejich fortifikace
 (Adéla Maráčková)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ufudg3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Enkapsulace přírodních směsí vitaminů a provitaminů do nanočástic
 (Katarína Martinusíková)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//m5wi9y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vitamín A z pohľadu nutričnej terapie
 (Ema Uramová)

2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/p560q/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Diversity, use and consumers´ acceptance of banana cultivars in the Peruvian Amazon: the case of Pucallpa
 (Petr Pudil)

2018, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//74q53p// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma

Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
 (Klára Fialová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
 (Aneta Blažková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Změny smažicího média při přípravě hranolků z fialových odrůd brambor
 (Klára Fialová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8z8etx// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Jsou rostlinné alternativy mléka budoucností?
 (Kateřina Krajníková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dqrfjp// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma