Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

provozovatele stravovacich sluzeb

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Informovanost provozovatelů stravovacích služeb o hygienických požadavcích na stravovací služby
 (Nikoleta ANDRÁŠIKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//u5je2j// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Role estetického cítění v managementu stravovacích služeb
 (Pavla Tichá)

2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11925 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Role estetického cítění v managementu stravovacích a ubytovacích služeb
 (Martina Provazníková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB7113 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
 (Tomáš Vrzal)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10599/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Role estetického cítění v managementu stravovacích a ubytovacích služeb
 (Jana Šebová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB10913 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Analogy (náhražky) některých potravin - sýry, cukrovinky. Jejich označování a nabízení v distribuční síti. Informovanost prodejců i spotřebitelů (včetně provozovatelů stravovacích služeb).
 (Adéla ABRMANOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ieol53// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Role estetického cítění v managementu stravovacích služeb
 (Dariana Bilous)

2022, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB13503 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Elektronická evidence tržeb v České republice a dopady jejího zavedení na podnikatele v oblasti stravovacích služeb
 (Veronika Soukupová)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/72177 | Finance a účetnictví / Zdanění a daňová politika | Práce na příbuzné téma

Vliv evropského práva na provozovny stravovacích služeb v České republice
 (Roman BURAS)

2011, Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických studií / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//p933ct// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Kultura pití čaje v managementu a tvorbě produktů stravovacích služeb
 (Nikola Marečková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB10303 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)