Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
prsni svalovinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Texturní vlastnosti prsní a stehenní svaloviny kuřat
(Martin Bartl)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//noknx4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Interakce mezi minerálnimi prvky v dietě brojlerů a jeji vliv na vlastnosti svaloviny
(Jakub Prokop)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o9mzvg// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv výlisků ostropestřece mariánského v krmné směsi brojlerových kuřat na sensorickou jakost masa
(Kateřina Sedláčková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4adul1// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost drůbežího masa v závislosti na krmivu
(Eliška Lexová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//oi9gza// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce a zpracování drůbeže v české republice
(Saviour SIAWELA)2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//47cvsf// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma