Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

prsni svalovina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Texturní vlastnosti prsní a stehenní svaloviny kuřat
 (Martin Bartl)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//noknx4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Interakce mezi minerálnimi prvky v dietě brojlerů a jeji vliv na vlastnosti svaloviny
 (Jakub Prokop)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o9mzvg// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv výlisků ostropestřece mariánského v krmné směsi brojlerových kuřat na sensorickou jakost masa
 (Kateřina Sedláčková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4adul1// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost drůbežího masa v závislosti na krmivu
 (Eliška Lexová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//oi9gza// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Produkce a zpracování drůbeže v české republice
 (Saviour SIAWELA)

2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//47cvsf// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma