Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
psenicna hladka moukaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
(Veronika Zigmundová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a7ij48// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
(Veronika Poledníková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pauwvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mouky z netradičních surovin a jejich praktické využití ve výživě
(Veronika Sejbalová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//grm0f5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Klára Mikulíková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv druhu mouky na obsah akrylamidu v pekařských produktech
(Lucie Dibelková)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ikqjlv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma