Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

psenicna hladka mouka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
 (Veronika Zigmundová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a7ij48// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
 (Veronika Poledníková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pauwvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mouky z netradičních surovin a jejich praktické využití ve výživě
 (Veronika Sejbalová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//grm0f5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
 (Klára Mikulíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv druhu mouky na obsah akrylamidu v pekařských produktech
 (Lucie Dibelková)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ikqjlv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma