Theses on the same topic (having an identical keyword):
psenicna moukaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Žaneta Ferusová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Porovnání stupně poškození škrobových zrn pšeničných mouk vyrobených různými mlýnskými postupy
(Veronika Kronusová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0j3c9a// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Uplatnění mouky z hlíz topinamburu ve výrobě výrobků z mletého masa
(Monika MUŽÍKOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//oryfii// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Theses on a related topic
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Klára Mikulíková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
(Lenka KUPCOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//19gljv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva
(Monika ZADRAŽILOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qcgi83// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
(Zuzana JANÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vf49zm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Využitelnost SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky
(Alena HEJDOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vwsufn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
(Marcela PINĎÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o49xb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic
Vliv zastoupení bílkovinných frakcí na technologickou kvalitu pšeničné mouky
(Adéla ČOŽÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//678hem// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic