Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

psenicna mouka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
 (Barbora ČEDÍKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//feyk1y// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
 (Veronika Poledníková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pauwvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
 (Věra CHALUPOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kqlcoa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky
 (Karolina Jiříčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//qm76my// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti těst z vybraných typů pšeničných mouk
 (Zdislava Kučerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6gco7p// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality pšeničných mouk pomocí vybraných fyzikálně-chemických testů, viskozitních a reologických metod
 (Věra Pilná)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//x5ypjx// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mouky z netradičních surovin a jejich praktické využití ve výživě
 (Veronika Sejbalová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//grm0f5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
 (Veronika Zigmundová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a7ij48// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení dalamánků s přídavkem žitné a luštěninové mouky
 (Iveta Procházková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jk8evi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Příprava běžného pečiva s přídavkem alternativních mouk
 (Lenka UHLÍŘOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ucndxm// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)