Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
psenicna moukaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
(Barbora ČEDÍKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//feyk1y// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
(Veronika Poledníková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pauwvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
(Věra CHALUPOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kqlcoa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti těst z vybraných typů pšeničných mouk
(Zdislava Kučerová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6gco7p// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality pšeničných mouk pomocí vybraných fyzikálně-chemických testů, viskozitních a reologických metod
(Věra Pilná)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//x5ypjx// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky
(Karolina Jiříčková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qm76my// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mouky z netradičních surovin a jejich praktické využití ve výživě
(Veronika Sejbalová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//grm0f5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
(Veronika Zigmundová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a7ij48// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení dalamánků s přídavkem žitné a luštěninové mouky
(Iveta Procházková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jk8evi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Příprava běžného pečiva s přídavkem alternativních mouk
(Lenka UHLÍŘOVÁ)2021, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ucndxm// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma