Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

psenicna mouka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
 (Žaneta Ferusová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Porovnání stupně poškození škrobových zrn pšeničných mouk vyrobených různými mlýnskými postupy
 (Veronika Kronusová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//0j3c9a// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Uplatnění mouky z hlíz topinamburu ve výrobě výrobků z mletého masa
 (Monika MUŽÍKOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//oryfii// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
 (Klára Mikulíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
 (Lenka KUPCOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//19gljv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
 (Zuzana JANÍKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vf49zm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva
 (Monika ZADRAŽILOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qcgi83// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využitelnost SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky
 (Alena HEJDOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vwsufn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
 (Marcela PINĎÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o49xb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Vliv zastoupení bílkovinných frakcí na technologickou kvalitu pšeničné mouky
 (Adéla ČOŽÍKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//678hem// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)