Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
psenicna vlakninaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků
(Taťána MOŘKOVSKÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y5snhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita toustových chlebů ovlivněná vlákninou
(Klára Premusová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kgnl5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Návrh receptury bezlepkových müsli tyčinek s přídavkem vlákniny
(Zdeňka Prucková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bmeymv// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Rozložení významných složek vlákniny v obalových vrstvách pšeničného zrna
(Barbora Stýblová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//clnlwo// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalita těstovin ovlivněná přídavkem vlákniny
(Václav Durďák)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ixxs8b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Změna kvality jemného pečiva vlivem přídavku vlákniny
(Monika Šindelářová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7qby7b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
(Kristýna Stávková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r53lxk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Směsí pro výrobu bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny
(Lenka Suráková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iqt196// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Těstoviny s přídavkem vlákniny a jejich přínos ve výzivě člověka
(Petra Lupínková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sicynr// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
(Eva Ziková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma