Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

psenicna vlaknina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků
 (Taťána MOŘKOVSKÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y5snhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita toustových chlebů ovlivněná vlákninou
 (Klára Premusová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kgnl5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Návrh receptury bezlepkových müsli tyčinek s přídavkem vlákniny
 (Zdeňka Prucková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bmeymv// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Rozložení významných složek vlákniny v obalových vrstvách pšeničného zrna
 (Barbora Stýblová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//clnlwo// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kvalita těstovin ovlivněná přídavkem vlákniny
 (Václav Durďák)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ixxs8b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Změna kvality jemného pečiva vlivem přídavku vlákniny
 (Monika Šindelářová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7qby7b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
 (Kristýna Stávková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r53lxk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Směsí pro výrobu bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny
 (Lenka Suráková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iqt196// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Těstoviny s přídavkem vlákniny a jejich přínos ve výzivě člověka
 (Petra Lupínková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sicynr// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
 (Eva Ziková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)