Theses on the same topic (having an identical keyword):
psenicny skrobKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
(Lenka KUPCOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//19gljv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
(Marcela PINĎÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o49xb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic
Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
(Zuzana JANÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vf49zm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Syntéza a charakterizace hydrogelu na bázi roubovaného kopolymeru škrobu, kyseliny akrylové a akrylamidu
(Jan Hroch)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//akaary// | Chemie a technologie materiálů / Anorganická technologie | Theses on a related topic
Možnosti získávaní škrobu a jeho využití
(Lucie Kaličiaková)2009, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/74669 | Nerostné suroviny / Zpracování a zneškodňování odpadů | Theses on a related topic
Příprava a studium vlastností hydrogelů na bázi škrobu
(Michaela Horáková)2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//a7gjdp// | Chemie a technologie materiálů / Anorganická technologie | Theses on a related topic
Výroba škrobů a jejich využití v průmyslu
(Lucie CHRVALOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//23apev// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
(Martina BAČÁKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3wui7l// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic
Nové trendy zpracování škrobu
(Dagmar VÁLKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nnz30z// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Technologie výroby škrobového sirupu a její vliv na výstupní kvalitu
(Petra Smiešková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2s6ykh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic