Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
psenicny skrobKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
(Lenka KUPCOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//19gljv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
(Marcela PINĎÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o49xb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
(Zuzana JANÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vf49zm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Syntéza a charakterizace hydrogelu na bázi roubovaného kopolymeru škrobu, kyseliny akrylové a akrylamidu
(Jan Hroch)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//akaary// | Chemie a technologie materiálů / Anorganická technologie | Práce na příbuzné téma
Možnosti získávaní škrobu a jeho využití
(Lucie Kaličiaková)2009, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/74669 | Nerostné suroviny / Zpracování a zneškodňování odpadů | Práce na příbuzné téma
Příprava a studium vlastností hydrogelů na bázi škrobu
(Michaela Horáková)2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//a7gjdp// | Chemie a technologie materiálů / Anorganická technologie | Práce na příbuzné téma
Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
(Martina BAČÁKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3wui7l// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Nové trendy zpracování škrobu
(Dagmar VÁLKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nnz30z// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
(Tereza Mrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4l2ou// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby škrobového sirupu a její vliv na výstupní kvalitu
(Petra Smiešková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2s6ykh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma