Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

psenicny skrob

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
 (Lenka KUPCOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//19gljv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
 (Marcela PINĎÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o49xb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
 (Zuzana JANÍKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vf49zm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Syntéza a charakterizace hydrogelu na bázi roubovaného kopolymeru škrobu, kyseliny akrylové a akrylamidu
 (Jan Hroch)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//akaary// | Chemie a technologie materiálů / Anorganická technologie | Práce na příbuzné téma

Možnosti získávaní škrobu a jeho využití
 (Lucie Kaličiaková)

2009, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/74669 | Nerostné suroviny / Zpracování a zneškodňování odpadů | Práce na příbuzné téma

Příprava a studium vlastností hydrogelů na bázi škrobu
 (Michaela Horáková)

2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//a7gjdp// | Chemie a technologie materiálů / Anorganická technologie | Práce na příbuzné téma

Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
 (Martina BAČÁKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3wui7l// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Nové trendy zpracování škrobu
 (Dagmar VÁLKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nnz30z// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby škrobového sirupu a její vliv na výstupní kvalitu
 (Petra Smiešková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2s6ykh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma