Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pseudocerealieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pseudocereálie ve výživě člověka
(Eva Janoušková)2014, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tymwq/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka
(Veronika KOCÁBOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q8au3h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Pseudocereálie, jejich implementace do pekárenských technologií
(Lukáš KES)2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//98ocls// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka
(Petr MACHALA)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o0fh9k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Tradiční andské plodiny jako zdroj bioaktivních látek pro péči o pleť
(Michaela Pajdlová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9ltrpl// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Alžběta Klůzová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Pohanka v potravinářských technologiích
(Marie Bazalová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hb5gjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Lepek v potravinách, ano či ne?
(Šárka Nejedlá)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0vfm35// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Aminokyselinové složení bezlepkových mouk
(Monika Šmehlíková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w528cg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii
(Zlata ŠVECOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ftiau3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma