Theses on the same topic (having an identical keyword):

pseudocerealie

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 14 theses)
Pseudocereálie ve výživě člověka
 (Eva Janoušková)

2014, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/tymwq/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Theses on a related topic

Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka
 (Veronika KOCÁBOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q8au3h// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka
 (Petr MACHALA)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o0fh9k// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Pseudocereálie, jejich implementace do pekárenských technologií
 (Lukáš KES)

2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//98ocls// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Tradiční andské plodiny jako zdroj bioaktivních látek pro péči o pleť
 (Michaela Pajdlová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9ltrpl// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Theses on a related topic

Pohanka v potravinářských technologiích
 (Marie Bazalová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hb5gjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Alžběta Klůzová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Lepek v potravinách, ano či ne?
 (Šárka Nejedlá)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0vfm35// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii
 (Zlata ŠVECOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ftiau3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Možnosti využití pseudocereálií ve výrobcích pro celiaky
 (Jana ČERNÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qzz2rf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 14 theses)