Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ptwi

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
 (Tereza Mrlíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x4l2ou// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba netradičních müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Martina Mrázková)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mqmd6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza chemického složení rýží s černými obalovými vrtsvami
 (Zuzana Mácová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yjhzy4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Mineral and Trace Element Contents in Growing Stages of Microgreens
 (Juraj Markovič)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xxqe2w// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma