Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ptwiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
(Tereza Mrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4l2ou// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba netradičních müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Martina Mrázková)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mqmd6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza chemického složení rýží s černými obalovými vrtsvami
(Zuzana Mácová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yjhzy4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Mineral and Trace Element Contents in Growing Stages of Microgreens
(Juraj Markovič)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xxqe2w// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma