Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pureeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výroba a srovnání ovocných protlaků.
(Lenka Grůzová)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7ibxn0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Obsah vitaminu C v ovocných šťávách a pyré
(Markéta Kubecová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sutzu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Výroba jablečného pyré s obsahem Beta-glukanů z ječmene a ovsa
(Miroslava VRZÁKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//n9iemo// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma