Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

putrescin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vývoj nových molekulárně biologických metod detekce putrescin produkujících bakterií
 (Leona WUNDERLICHOVÁ)

2014, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7xmyu1// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
 (Pavel PLEVA)

2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení biogenních aminů v sortimentu zrajících sýrů
 (Kristýna Bubelová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fzm271// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Redukce obsahu biogenních aminů bakteriemi mléčného kvašení
 (Eva Horníková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rmo5xn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin
 (Monika Augustová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fwxub0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Monitoring obsahu biogenních aminů v rybách získaných z provozů společného stravování
 (Karel VALOUCH)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6i9esb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
 (Martina Škrabalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k9ceub// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium degradace biogenních aminů v potravinách v závislosti na vybraných technologických parametrech
 (Lucie Klementová)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fre8kh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma