Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
putrescinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj nových molekulárně biologických metod detekce putrescin produkujících bakterií
(Leona WUNDERLICHOVÁ)2014, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7xmyu1// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
(Pavel PLEVA)2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení biogenních aminů v sortimentu zrajících sýrů
(Kristýna Bubelová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fzm271// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Redukce obsahu biogenních aminů bakteriemi mléčného kvašení
(Eva Horníková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rmo5xn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin
(Monika Augustová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fwxub0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Monitoring obsahu biogenních aminů v rybách získaných z provozů společného stravování
(Karel VALOUCH)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6i9esb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
(Martina Škrabalová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k9ceub// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium degradace biogenních aminů v potravinách v závislosti na vybraných technologických parametrech
(Lucie Klementová)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fre8kh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma