Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
quarkKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vlákniny na senzorickou jakost tvarohů a tvarohových výrobků
(Michaela Hrdličková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//py3ezn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
(Veronika Halamková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kuwe5z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologické parametry tvarohu a jejich změny v průběhu skladování
(Anna Jiránková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hm8gd6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
(Markéta Suchánková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xx68zg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Měření spekter top kvarků produkovaných v experimentu ATLAS
(Petr BAROŇ)2018, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//5kflu5// | Fyzika / Aplikovaná fyzika | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby ve vztahu ke kvalitě tvarohových krémů
(Michaela Hrdličková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u1cqxn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce biogenních aminů mikroorganizmy izolovanými během procesu výroby tvarohů
(Vlasta Flíčková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bbiryj// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma