Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

quince

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Studium možnosti využití termoterapie při eliminaci spály růžovitých u kdouloně
 (Aneta Nečasová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jwq80r// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma

Studium vhodnosti odrůd kdouloní pro oblast úpatí Nízkého Jeseníku
 (Pavlína Škardová)

2015, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f818so// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení výskytu patogenů kdouloně, dřínu a maliniku na lokalitě Žabčice
 (Sandra Kreuzová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f83hig// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma

Studium možnosti eliminace spály růžovitých u kdouloně pomocí antibiotik a meristémové kultury in vitro
 (Hana Šafaříková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//901iti// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma

Rozšíření mišpule německé (Mespilus germanica L.) a kdouloně obecné (Cydonia oblonga Mill.) v České republice: první přiblížení
 (Tereza VEJBOROVÁ)

2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dlbuch// | Zemědělská specializace / Biologie a ochrana zájmových organismů | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita vybraných druhů kdoulí
 (Magdaléna ZAVADILOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jtm2ye// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Evropský sortiment odrůd a genotypů kdouloně(Cydonia oblonga) a jejich potravinářský význam
 (Markéta ŽERAVOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rlec3l// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí
 (Michaela KREJČÍ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//08ymhq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma