Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
quinceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Studium možnosti využití termoterapie při eliminaci spály růžovitých u kdouloně
(Aneta Nečasová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jwq80r// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma
Studium možnosti eliminace spály růžovitých u kdouloně pomocí antibiotik a meristémové kultury in vitro
(Hana Šafaříková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//901iti// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma
Studium vhodnosti odrůd kdouloní pro oblast úpatí Nízkého Jeseníku
(Pavlína Škardová)2015, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f818so// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení výskytu patogenů kdouloně, dřínu a maliniku na lokalitě Žabčice
(Sandra Kreuzová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f83hig// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita vybraných druhů kdoulí
(Magdaléna ZAVADILOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jtm2ye// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Evropský sortiment odrůd a genotypů kdouloně(Cydonia oblonga) a jejich potravinářský význam
(Markéta ŽERAVOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rlec3l// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Rozšíření mišpule německé (Mespilus germanica L.) a kdouloně obecné (Cydonia oblonga Mill.) v České republice: první přiblížení
(Tereza VEJBOROVÁ)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dlbuch// | Zemědělská specializace / Biologie a ochrana zájmových organismů | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí
(Michaela KREJČÍ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//08ymhq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení biologicky aktivních látek v ovoci
(Zultsetseg SENGEE)2010, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//reikk1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma