Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
quinoaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
(Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a vlastnosti prosa a merlíku
(Adam KURTIN)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n9pumg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
(Veronika Bobková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zb5rd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma